Allt för er med motorcykel

När senhösten kommer är det dags att ställa in motorcykeln för vinterförvaring, eftersom det inte går att köra när det är kallt ute och snö på vägarna. Det är istället det perfekta tillfället att mecka med hojen och se till så att den är i bra skick inför våren.

Har du ett eget garage är det förstås perfekt att förvara motorcykeln där. Det får gärna vara värme i garaget, det mår hojen bäst av. Har du värme i garaget blir det även skönare att meka med den under längre perioder.

Olje- och filterbyte behöver du byta flera gånger om året, speciellt om du kör mycket på sommaren. Motorn på en motorcykel är betydligt känsligare än på exempelvis en bil.

Hitta det du behöver till din motorcykel på nätet

Oavsett vad du behöver för att meka med din hoj så kan du hitta det på nätet. Det finns gott om val och det finns mer att titta på än i en fysisk butik. För det mesta är priset även det bättre. Innan du bestämmer dig för att köpa något bör du dock jämföra priser på olika sidor. Det kan spara dig ytterligare pengar när du ska handla saker till hojen.