Bra med underställ för höstens MC åkning

Det börjar dra mot höst och temperaturen går nedåt. Det är dock inget som stoppar de flesta MC-fantaster. Som bekant så finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Men det är något vi kan råda bot på.

Välj rätt under

För att du ska vara tillräckligt varm på höstens turer med hojen så måste du först och främst tänka undre lagret. Med andra ord vad har du på dig närmast kroppen. Vi vill bevara kroppsvärmen så mycket som möjligt i kallt väder och det börjar med bra underkläder i bra material.

Håll dig varm med riktiga underställ, både byxor och tröjor, och tro inte att det räcker med samma underkläder du haft på dig i sommar. Det är inte bara kyla som kan göra det obekvämt på MC-turen utan även blåsten. Om du då har börjat rätt med underställ av kvalitet så är du halvvägs där.

Var hittar jag bra underställ?

På nätet så klart! Det finns mycket av god kvalitet att hitta där och i alla möjliga storlekar. Många av oss som åker båge är lite större men det finns rätt kläder för oss också. När du hittat rätt underställ så bläddra igenom resten och kanske skaffa dig en snygg och varm jacka också.