Formel 1

Att uppleva Formel 1 på plats är ganska svårslaget och ger definitivt en helt annan upplevelse än TV-sändningarna. Men vad man kanske inte tänker på är att det finns flera bra lopp att besöka om man bor i Europa.

Fascinationen kring F1

Det går inte att riktigt värja sig mot Formel 1 och det är nog något som fascinerar oss alla. Legendariska banor, segrar, krascher bidrar alla till den nästan mytiska auran som omger Formel 1-världen. Hela cirkusen kring stallen, regelverken och framför allt förarna blir bara mer och mer intressant ju mer man läser på. Vill man grotta ner sig i fakta och F1-nyheter så finns det oändligt mycket att hitta på nätet. På den här sidan kan du till exempel hitta lite intressanta F1-fakta som du kanske inte kände till.

Uppleva Formel 1 på plats

De nästan obegripliga hastigheterna och F1-bilarnas otroliga prestanda är något som man nästan måste uppleva live för att förstå. Vill du planera något framöver så är upplevelsen av ett Formel 1 race på plats ett hett tips. Känslan av att höra accelererande F1 bilar är något alldeles extra. Att verkligen känna bilarnas kraft när du är på plats är smått magiskt. En liten bonus är att flera banor ligger på platser som dessutom är superfina resmål i sig!