Byt bilen mot en elmoped

Att köpa en elbil kan vara rätt dyrt. Men om du vill göra en insats för att minska utsläppen och välja ett miljövänligare alternativ kan du överväga att byta ut bilen mot en elmoped. Om det låter intressant kan det här inlägget vara för dig. I följande text får du mer information om elmopeder och vart du kan köpa en.

Om elmopeder

Du har säkert hört talas om både elbilar och elcyklar. Men ett fordon som många glömmer bort som också kan gå på el är elmopeden. En elmoped är precis vad det låter som, en moped vars energikälla kommer från el. Då laddar du alltså upp mopeden i en strömkälla och därefter kan du köra den. Den kräver ingen bensin eller diesel och därför släpper den inte ut några giftiga avgaser. Det finns elmopeder i olika storlekar, färger och prisklasser.

Köp en elmoped

Är du på jakt efter en prisvärd elmoped kan du kolla in Cykloteket. Där finner du ett brett utbud av olika varianter av elmopeder. Välj mellan elmopeder i olika färger. De har allt från mopeder i neutrala färger såsom svart, grå och vit. Men de har även mopeder som är något mer färgglada. Till exempel gul.