Utrusta och förnya ditt garage

Har du ett garage som behöver utrustas, eller har du kanske precis byggt ett nytt? Det är viktigt att utrusta det med rätt saker, och att tänka på detaljerna när du gör det. Detta gäller vad du än ska använda ditt garage till.garage_500979520

Såhär kan du utrusta garaget

Det finns mycket att tänka på när du ska utrusta garaget. Allt ifrån golv till tak behöver ses över, beroende på vad du ska ha garaget till. För att täta utrymmet är det också bra att välja ordentliga kantlister, som förutom tätning hjälper till med att skydda mot vassa kanter. Ska du spela hög musik i garaget? Då är det också viktigt att ljudisolera utrymmet. När du har lagt en bra grund för garaget kan du sedan inreda det precis som du vill ha det. Många är vi som har för vana att bara slänga in saker i garaget, men fokusera istället på att rensa ut allt onödigt därifrån. Det kan till exempel röra sig om gammal målarfärg, konserver och gammal elektronik.

Bra användningsområde

Garaget används oftast till att förvara bilen i, men idag finns det fler möjligheter än så. Om du inte använder ditt garage till din bil kan du till exempel ha det som ett förvaringsutrymme, likt en vind. Idag omvandlas till och med garage till bostäder. I Stockholm, där bostadsbrist råder, har tomma garage gjorts om till bostadsrätter. Du kan med andra ord bo i ett garage. Om det är ordentligt isolerat kan du till exempel välja att göra om det till ytterligare ett rum i huset. Vad sägs om att inreda det till ett nytt vardagsrum, eller kanske ett lekrum till barnen? Bara fantasin sätter gränser!