Låt bilar bli en del av inredningen

När man har bilar som intresse så råder det ingen tvekan att man vill föra in det i alla delar av sitt liv. Varför skall man bara få se bilen i garaget eller när man är ute med den på vägen? Nej, nu måste motorhobbyn in i hemmet. garage-tre-bilar

Bilar på väggarna

Det enklaste sättet att dekorera sitt hem med bilrelaterade inredningsdetaljer är kanske att sätta upp bilar på väggarna. Som ung så kanske man hade posters med senaste Lamborghinin på väggarna, detta funkar knappast i ett vuxet hem. Om man nödvändigtvis har en poster så bör den självklart sättas in i en ram, men det finns andra sätt också. Har man någon riktigt snygg bild på en bil som man skulle vilja föreviga på väggen, varför inte framkalla bilbilden på en canvastavla?Canvas är ett helt fantastiskt material som ger känslan av att bilden är målad på en målarduk. Perfekt för att visa upp en bil som man själv tycker är ett konstverk. Tyget spänns sedan upp på en ram och behöver med det alltså inte har någon yttre ram om man inte vill.

Möbler av bildelar

För att lyfta det hela till nästa nivå varför inte också köpa in lite möbler eller skulpturer gjorda av riktiga bildelar? På carfurniture.com kan man hitta ett gigantiskt utbud av möbler och dekorationer som är gjorda av eller ser ut att vara gjorda av riktiga bildelar. Även om priserna kan vara ganska höga så går det inte att förneka hur lockande det är att få sitta vid ett Lamborghiniskrivbord varje gång man betalar sina räkningar.

Lyxiga garage

Sist men inte minst så har vi inredda garage som flyter in med resten av huset. Med ett sådant så blir garaget lika mycket en utställningshall som det är ren förvaring av dina bilar. Som bilsamlare finns det knappast något högre nivå än detta att nå.